torsdag den 12. september 2013

Finaly in Beijing

Efter en, efterhånden, laaang rejse, dog mest pga. 5 timers ventetid i Warszawa, ankom vi endelig til Beijing International Airport onsdag kl. 8.15 lokal tid (02.15 Dk)...
Ankommet til Kina
Flyveturene gik smertefrit for både os, og vores bagage.  Vi kunne tilmed glæde os over, at vores fly var Boeings nye langdistance flagskib - 787 Dreamliner, med bl.a. gratis tandbørster og 6 trins elektrisk toning af ruderne

106 Yuan (ca. 100 kr.) Kostede 45 minutters taxa tur fra lufthavnen, til vores base  de næste 14 dage - Millennium Residences hos Onkel Kraft den 2 (O.K.)
Vejret var rigtig godt, kun en forurenings værdi på ca. 100, hvilket er det dobbelte af det tilladte i Dk, men langt under det værste (ca. 750) målt i Beijing.
Sådan ser en rigtig god dag ud i en af verdens mest forurenede byer...
Vores hjem de næste 2 uger, er den høje af de 2 bygninger i midten, ca 64 etager, lidt svært præcist at sige, da alle etager med et 4 tal i, ikke er med, da det er ulykkestal i Kina, så 4, 14, 24 osv, samt alle 40'erne er der ikke, og 13 har de osse udeladt.
 Efter ankomst til "hotellet" hvor vi blev modtaget som kongelige, fik vi en hurtig informations rundtur af O.K. inden han tog på arbejde, og vi lagde os for at sove en time.  Denne blev dog hurtigt til 3+, men vi nåede alligevel vores mål med dagen - at komme ud og se nær området til fods, og få os en fornemmelse alle de Nesere og deres dagligdag.
Forældre, der nærmest utålmodigt venter på at deres børn får fri fra skole.
En god privatskole som denne, koster ca. 200.000 kr. om året pr. barn.
Til aften fik vi os en kold øl da O.K. kom hjem fra job, og vi gik igang med at få vores pc opsat til, at kunne komme på diverse sociale medier, da der i Kina er lukket totalt for Facebook, Twitter og osse vores blog. Så det kræver at man går på nettet via en dansk server, før man kan få adgang til disse sider.
Aftensmaden blev nydt, på en af de mange spisesteder, i en lille hyggelig park (Central Park), som ligger lige udenfor døren.

Til sidst lidt kontrast billeder fra vores første dag.
Mega flotte bygninger.


Nærmest livsfarlige elkabel føringer!!!

Sidegaderne til de store flotte bygninger.

På vej på losseren....


Politibiler fra 4 årtier




1 kommentar:

  1. Det var godt at høre fra jer. Og nogle rigtig gode billeder også. Vi glæder os til at læse mere om jeres oplevelser. :)

    Polle

    SvarSlet